Egy nagyon kedves ismerősöm, egy venezuelai lány kínált meg először ezzel a finomsággal.
Annyira ízlett, hogy meg is kérdeztem hogyan kell csinálni. Nagyon egyszerű, és a végeredmény szerintem az egyik legfinomabb, a hagyományos fehér kenyér tésztára leginkább emlékeztető gluténmentes alternatíva. Ha nem vagy gluténérzékeny, akkor is próbáld ki, mert ízleni fog!:) Mindenfélét lehet bele tenni, csak a képzeleted szab határt. Guacamole szószt, húsokat, pástétomokat. Egyedül a liszt beszerzése nem olyan egyszerű, mert előfőzött kukoricaliszt szükséges hozzá (a hagyományos, minden élelmiszerboltban kapható verzió sajnos nem jó). Ezt Budapesten a Culinarisban és a Szép Kis India nevű boltban a Wesselényi utcában megteheted, ha arra jársz. Én egy-két kilóval szoktam hazatérni…
(többféle recept kering, én a videótól eltérően még 20 percre előmelegített sütőbe teszem, hogy a belseje ne legyen túl lágy)